Huawei și portabilitatea numerelor

Multi vorbesc de portabilitate în ultimul timp. E și firesc.

De la 1 iulie, anul curent, s-a înplinit visul consumatorului. În forță a intrat legea cu privire la portabilitatea numerelor, ceea ce oferă libertate în alegerea operatorului dorit cu cele mai bune servicii.  Odată cu lansarea portabilității, consumatorul beneficiază de 3 oferte tentante de la 3 operatori, care-i vor permite să vorbească în exces.

Nelimitat-ul deja este tangibil, la fel cum și smartphone-urile. De bine sau de rău,  de mai mult timp avem flood de telefone ieftine pe bază de android care vor permite conectarea Moldovei online. Vom avea din ce în ce mai multe poze pe Facebook și Odnoklassniki, mai multe evenimente filmate pe telefon, luptă cu corupția și poze proaste pe parbriz în lenjerie. Cîteva servicii de taxi au înlocuit statiile radio cu telefoane Huwei si preiau comenzi online, iar la examen primești textul gata în timp real de la colegi.

Ceea ce întirzie – e bunul simți și aplicații noi prin care ar permite achitarea serviciilor comunale de pe telefon. Spre deosebire de Suedia, unde muritorii de rînd achită creditul prin SMS, la moment noi putem doar visa la așa realizări.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu